
Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області взяли участь в онлайн тренінгу на тему «Процедури відбору зразків та інтерпретація результатів лабораторних досліджень у сфері безпечності харчових продуктів та нагляду за здоров’ям тварин».
Метою вищезазначеного курсу було надання інспекторам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів розширеної інформації щодо відбору зразків та інтерпретації даних щодо критеріїв безпечності та якості в сфері безпечності харчових продуктів та моніторингу здоров’я тварин у ветеринарній медицині.
Під час онлайн-семінару були висвітленні наступні теми: існуюче національне законодавство, інструкції та методи, що регулюють порядок відбору зразків харчових продуктів, кормів та об’єктів, які підлягають ветеринарному нагляду в Україні, перелік та сфера дії чинного національного законодавства, інструкцій та методів, що регулюють порядок відбору зразків харчових продуктів, загальні принципи відбору зразків харчових продуктів і кормів та інші.
Даний захід проводився на базі електронної системи дистанційного навчання на платформі програмного забезпечення «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами «Moco».