
Управлінням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області 07.02.2022 року проведено онлайн-нараду «Впровадження ефективної процедури верифікації (перевірки) НАССР в закладах освіти».
На вищезазначений захід були запрошені державні інспектори, державні ветеринарні інспектори Сумської області.
Фахівцями відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини були висвітленні наступні теми: проведення верифікації запровадження процедур системи НАССР, забезпечення виконання програм-передумов системи НАССР щодо маркування харчових продуктів та поінформованості споживачів, розміщення на сайті закладу освіти інформації, яка вимагається ст. 6 ЗУ 2639, шляхи виконання вимог ЗУ 2639 в частині необхідності зазначення інформації про вміст насичених жирів, цукрів та солі.
Наприкінці наради присутніми було задано ряд питань, на які вони отримали вичерпні відповіді.